Isnin, 19 Julai 2010

PESAKA JERANTUT CEMERLANG DIKEJOHANAN PAHANG

Seluruh warga Pesaka  menyambut gembira kepulangan wira-wirati seni mempertahankan diri Daerah Jerantut yang berjaya membawa pulang 8 pingat   sempena kejohanan silat olahraga anjuran Pesaka negeri Pahang diKuantan.

Pengurus Pasukan Pesaka Daerah Jerantut Mohd Zailani Zainal Abidin memaklumkan bahawa prestasi peserta pada tahun ini lebih baik pada tahun lepas. Semangat peserta juga konsisten dan tidak mudah mengalah.

Menurut Zailani lagi, walau pun latihan mengambil masa yang terlalu singkat dan banyak kekurangan, pencapaian itu sangat membanggakan. Beliau yakin tahun hadapan lebih banyak lagi pingat dibawa pulang jika cukup latihan dan kelengkapan.

Peserta Jerantut banyak menghadapi saingan sengit dengan mereka yang cukup terlatih sebagai peserta  SUKMA. Bagaimana pun semangat yang kental dapat berdepan dengan mereka berkenaan. 

Pesaka Jerantut, mengucapkan terima kasih kepada semua pihak samada jurulatih, ibu bapa, masyarakat setempat yang memberi sokongan moral dan galakan kepada peserta bagi menjayakan penyertaan tersebut.

Pesaka Jerantut juga mengucapkan setinggi penghargaan kepada Sdr. Mohd Adil Mohd Zain dari Celcom kerana memberi sokongan moral dan material kepada peserta semasa pertandingan tersebut.

Dato' Azizan Yaakob selaku pengerusi Pesaka Daerah menghantar sms ucapan "tahniah kepada semua peserta kerana mengharumkan nama Jerantut" Beliau akan hadir keMajlis pertemuan yang akan diadakan 24 Julai 2010 ini diFelda Sungai Retang.

HIDUP SENI WARISAN BANGSA

1 ulasan:


  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam